happy birthday

Μετά από  4 γεμάτες εποχές, με 12 τεύχη γεμάτα συγκινήσεις, χαρά, πολύ τρέξιμο και άπειρο γέλιο, κλείσαμε την πρώτη μας χρονιά κυκλοφορίας και γιορτάζουμε όλοι μαζί, γιατί είμαστε U~d United...
Μία χρονιά γεμάτη, με όλους εσάς να μας αγκαλιάζετε και να μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε όλο αυτό που τόσο δειλά ξεκινήσαμε τον περσινό χειμώνα.
Ένας χρόνος με 5 πετυχημένες εκδηλώσεις στη πόλη μας, έχοντας την στήριξη των τριών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας, της ευρωπαϊκής επιτροπής, των υπουργείων υγείας και περιβάλλοντος, της νομαρχίας και του δήμου Θεσσαλονίκης, μα πάνω απ' όλα, με την δική σας αμέριστη στήριξη, συμβολή και συμμετοχή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων που θέσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έγραψαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους στις σελίδες του U~d United..Καθώς και όλα τα παιδιά που έτρεξαν, ίδρωσαν και ξενύχτισαν για την δημιουργία του U~d United..
Σας ευχαριστώ και όλους εσάς, που μέσα από τις σελίδες του U~d United Free Magazine γνωριστήκαμε και δώσαμε μια νέα πνοή στα δρώμενα της πόλης.
Χρόνια μας Πολλά
Καρυπίδης Γιάννης